Arbetsdag 28:e April

26 MAR 2019 21:08
Välkommen på klubbens arbetsdag, där vi tar hand om klubbstugan och gör den redo för vårens aktiviteter.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2019 21:08

Den 28:e April kl 10:00 samlas vi i Klubbstugan och gör den redo för vårens aktiviteter. Det är en aktivitet där vi klubbmedlemmar samlas för att jobba tillsammans för föreningen och vår klubbstuga.
KIR Bingon startar den 1:a Maj på Norra fältet och då vill vi att vår klubbstuga skall vara städad och till viss del renoverad.

Aktiviteter för dagen:

• Bygga altantak på verandan - material är inköpt. Verktyg tas med av er händiga.
  • Städa utvändigt - Kratta bort kottar och plocka skräp. Krattor tas med av er som krattar
  • Städa invändigt - dammsuga, torka bord, dammtorka. Vatten, trasor och diskmedel finns. En dammsugare finns. Ta gärna med ytterligare dammsugare så blir det effektivt.
  • Dammsuga värmepump

Vi bjuder på grillad korv - Tillsammans grillar vi när vi blir sugna.

Välkomna!! Ju fler vi blir desto roligare ocg fortare går det.

Skribent: Anna-Karin Brandt

Våra arrangemang: