Varje år ska man som medlem göra tre separata inbetalningar:

1. En medlemsavgift som gäller för hela året
  2. En träningsavgift för vårterminen
  3. En träningsavgift för höstterminen

Inget inbetalningskort behövs, utan man kan betala dessa avgifter som en vanlig räkning via sin internetbank. Notera att man inte kan slå ihop flera betalningar till en, utan varje betalning måste göras separat även om man betalar t.ex. medlemsavgift och träningsavgift vid samma tillfälle.

Medlemsavgift (årsvis)

Medlemsavgiften betalas i början i januari. Hur mycket man ska betala beror på medlemmens ålder. Familjemedlemsskap innebär att om man har flera familjemedlemmar som är medlemmar i I2 IF så behöver man med ett familjemedlemsskap bara betala en medlemsavgift per familj. I så fall skriver man "FAMILJ" istället för sitt personnummer.

• Stödmedlem: 50 kr
  • Ungdom (t.o.m. det år man fyller 20): 100 kr
  • Vuxen: 300 kr
  • Familjemedlemsskap: 500 kr

Betalningen görs till bankgiro 936-1593.
Märk betalningen "Medl.avg. (år) (namn) (personnummer) FÄKT".
Ett exempel: Medl.avg. 2011 Christer Enfors xxxxxx-xxxx FÄKT.

Träningsavgift (terminsvis)

Träningsavgiften betalas i början på varje termin, och ligger för närvarande på 500 kr. Även denna betalning görs till bankgiro 936-1593.
Märk betalningen "FÄKT: Trän.avg. (HT/VT) (år) (namn) (personnummer)", där HT och VT står för hösttermin respektive vårtermin.
Ett exempel: FÄKT: Trän.avg. VT 2011 Christer Enfors xxxxxx-xxxx.

Träningsavgift (Nybörjarkurs)

OBS. det har smugit sig in ett fel i tidigare version av denna sida.
För nybörjare är avgiften den samma som för avriga fäktare medlemsavgift + träningsavgift per termin.

Övriga konstnader för medlemsskap

Förutom dessa kostnader är det viktigt att komma ihåg att alla hjälper till på I2-marknaden som hålls helgen vecka 17 varje år, eftersom detta är en del av betalningen för medlemsskapet. Det är tack vare den som vi slipper sälja Bingolotter resten av året. Boka denna helg i din kalender redan nu. Den som av någon anledning inte kan närvara på marknaden ansvarar själv för att hitta en lämplig ersättare.

Uppdaterad: 17 SEP 2018 09:43 Skribent: Johan Lindahl

Kontaktpersoner: