Hoppa till sidans innehåll

Vår lokal


Att hitta till vår lokal

Vi håller till i Skogsbackeskolan på Rud i Karlstad. Om du har svårt att orientera dig i kartbilden, så prova att zooma ut och panorera. Adressen är Mossgatan 225.

 


Visa större karta

 


Visa större karta

Låssystemet

Dörrarna på gymnastiksalen går alltid i lås när man stänger dem. Dörrarna är larmade, så det går inte att ställa upp dem. Utifrån kan bara ledarna öppna dem, genom att ringa ett speciellt telefonnummer med sina mobiltelefoner. Från insidan kan dock vem som helst öppna med låsvredet.

Vi måste alltså hjälpas åt att släppa in varandra när vi väl är inne. Om ingen öppnar dörren när du knackar på, kan man trycka på ringklockan som sitter brevid dörren. Då blinkar en blå lampa inne i gymnastiksalen som visar att någon vill in (eller att dörren inte har gått igen ordentligt). Så om du är i gymnastiksalen och ser en av lamporna blinka (det finns en lampa per dörr), gå och kontrollera dörren.

Bilder från lokalen

Här ser vi en samling fäktare redo för att fäkta "manuellt", vilket innebär att man fäktar utan elutrustning.

 

På den här bilden ser vi två fäktare redo för tävling. Notera den blå mattan på golvet - den är jordad, och ser till att stötar mot golvet inte räknas som giltiga träffar.

Fäktare redo för tävling

Uppdaterad: 14 AUG 2017 17:23 Skribent: Christer Enfors

Kontaktpersoner: 

Johan Lindahl

Sektionsledare/huvudansvarig träning

072-571 64 19

This is a mailto link

 

Ansvarig barngruppen

Johan Bergström 

070-619 83 61 

Tränare barngruppen

Filip Rülcker

 

Postadress:
I 2 IF
Box 2104
65002 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info