Crawlkurs

15 SEP 2016 18:40
Nybörjarcrawl för våra medlemmar!
  • Skapad: 15 SEP 2016 18:40

Vill du lära dig att crawla och är medlem i I2 IF Triathlon?

Vi har märkt att utbudet av nybörjarkurser i crawl har minskat kraftigt i och med att varken KSS eller Solsta SK erbjuder detta längre. Det tillsammans med att vi faktiskt fick några fler simbanor på våra onsdagsträningar än förväntat har inneburit att vi nu ser oss ha möjligheten att erbjuda hjälp till nybörjare.

Vi drar igång med en första "nybörjarkurs" redan på onsdag den 21 september om intresse finns. Varje kursomgång består av 8 tillfällen och leds av tränare Alexandra Forsberg. Varje kursomgång är maximerat till 5 deltagare och ni delar på en av våra 4 banor på onsdagar 20-22. Först till kvarn och sedan hamnar man i kön till nästa kursstillfälle som startar direkt när den första är slut. Så försöker vi fortsätta löpande tills det inte finns nog många intresserade av denna kurs.

* När: Onsdagar 20-22 med start 21 september
* Var: Sundstabadet
* Kostnad: 400kr/person (=självkostnad för tränare)
* Antal tillfällen: 8 gånger
* Mål: Klara simma crawl i 400m

Om vi inte hinner få in anmälningar till start 21 september förbehåller vi oss rätten att skjuta lite på starten.

*Notera!*: Vi har ju ända tills nyss rekommenderat att anmäla sig till Karlstad kommuns vuxencrawl och till er som anmält er där vill vi bara säga att vår möjlighet att erbjuda träning på detta har dykt upp väldigt snabbt här på slutet och är helt nytt, därav tidigare rekommendationer.

==Anmäl dig så här==
Skicka mail till This is a mailto link eller skriv upp dig genom att kommentera detta inlägg.
Först till kvarn.

Sektionsstyrelsen