Inköp av klubbryggsäck

07 NOV 2016 08:18
Vi försöker nu titta på att göra en ny inköpsrunda på våra populära ryggsäckar som är speciellt bra för simsport, som bekant är en av delarna i triathlon.
  • Skapad: 07 NOV 2016 08:18

Från och med i år har TYR uppdaterat modellen vi kör med och den aktuella nu är TYR Alliance TeamBackpack 45L. Ni hittar all information om själva ryggsäcken här.

Klubben fixar tryck på ovansidan av ryggsäcken. Tidigare har ovansidan varit svart med vitt tryck men med den nya med gul ovansida lär det blir svart tryck, klubbens logga tillsammans med namntryck.

Priset kommer att vara beroende på antalet ryggsäckar vi beställer då det finns en rabattstege som ligger på 10% för 10+ ryggsäckar och 25% för 20+.

Klubben subventionerar 200kr vad gäller inköpskostnad och tryckkostnad.

Vill du beställa en ryggsäck?
Skicka då ett mail till oss på This is a mailto link och ange även vilket namn du vill ha tryckt.
Beställning skall vara inne senast söndag den 13 november.

Vad kostar det då?
Jo slutpriset kommer att vara 340kr om vi får in beställning på över 20st och annars 430kr då vi räknar med att det blir minst 10 beställda.

Skribent: Henrik Hjalmarsson

Henrik Hjalmarsson