Bli medlem - Avgifter

Se även sektionsspecifik information längst ned på sidan: triathlon | fäktning | skidskytte.

Medlemsavgift (kalenderårsvis)

Medlemsavgiften skall betalas i januari eller då du blir ny medlem under året. Hur mycket som skall betalas beror på din ålder.

Ett familjemedlemskap innebär att man för en familj bara behöver betala för ett medlemskap vilket då omfattar alla i familjen. För de som blir medlemmar mycket sent på året används en rabatterad avgift för det året enligt information nedan.

• Stödmedlem: 50 kr
    Ger ett stöd till klubben men man kan inte ta del av förmåner.
  • Ungdom 100kr
    Till och med det år man fyller 20.
    Januari-November: 100kr
    December: 0kr

• Vuxen 300kr
    Januari-Oktober: 300kr

November: 200kr

December: 100kr

• Familjemedlemskap 500kr
    Omfattar alla i familjen.
    Januari-Oktober: 500kr
    November: 400kr
    December: 200kr

Betalning görs till Bankgiro 936-1593

Märk betalningen med "Medl.avg. <år> <namn> <personnummer> <sektion>" på inbetalningstalongen eller i Internetsbankens meddelandefält.
Sektionerna kan vara Skid, Löp/Tri eller Fäkt.

Exempel:

Medl.avg. 2016 Johan Svensson xxxxxx-xxxx Löp/Tri

Nya medlemmar

Nya medlemmar skall inte heller glömma bort att maila sina kontaktuppgifter till respektive sektion för att vi skall kunna föra in er i medlemsregistret. Maila till:

• Triathlon: This is a mailto link
  • Skidskytte: This is a mailto link
  • Fäktning: This is a mailto link

med följande information:

• För- och efternamn
  • Personnummer (10 siffror)
  • Adress
  • Postadress
  • Hemtelefon
  • Mobiltelefon
  • Epost-adress

Har ni betalat för hel familj ange då detta data för samtliga i familjen.

Specifik information - Triathlon

Förutom medlemsavgiften är det viktigt att komma ihåg att alla hjälper till på I2-marknaden alternativt våra arrangemang I2-loppet/Gôrslitet, eftersom detta är en del av betalningen för medlemskapet. Det är tack vare dessa som vi slipper sälja Bingolotter resten av året.
I2-marknaden och I2-loppet är i slutet av april och Gôrslitet i början av augusti.

Det kan förekomma träningsavgifter som tillkommer för vissa av våra träningsmöjligheter och dessa aviseras till medlemmarna i vår vanliga kommunikation via mail eller Facebook.

Specifik information - Fäktning

Varje år ska man som medlem göra tre separata inbetalningar:

1. En medlemsavgift som gäller för hela året
  2. En träningsavgift för vårterminen
  3. En träningsavgift för höstterminen

Notera att man inte kan slå ihop flera betalningar till en, utan varje betalning måste göras separat även om man betalar t.ex. medlemsavgift och träningsavgift vid samma tillfälle.

Träningsavgift (terminsvis)

Träningsavgiften betalas i början på varje termin, och ligger för närvarande på 500 kr. Även denna betalning görs till bankgiro 936-1593.
Märk betalningen "FÄKT: Trän.avg. (HT/VT) (år) (namn) (personnummer)", där HT och VT står för hösttermin respektive vårtermin.
Ett exempel: FÄKT: Trän.avg. VT 2011 Christer Enfors xxxxxx-xxxx.

Övriga konstnader för medlemsskap

Förutom de listade kostnaderna är det viktigt att komma ihåg att alla hjälper till på I2-marknaden som hålls helgen vecka 17 varje år, eftersom detta är en del av betalningen för medlemsskapet. Det är tack vare den som vi slipper sälja Bingolotter resten av året. Boka denna helg i din kalender redan nu. Den som av någon anledning inte kan närvara på marknaden ansvarar själv för att hitta en lämplig ersättare.

Specifik information - Skidskytte

Alla hjälper till på I2-marknaden som hålls helgen vecka 17 varje år, eftersom detta är en del av betalningen för medlemsskapet. Det är tack vare den som vi slipper sälja Bingolotter resten av året. Boka denna helg i din kalender redan nu. Den som av någon anledning inte kan närvara på marknaden ansvarar själv för att hitta en lämplig ersättare.

Uppdaterad: 2015-12-08 10:48
Skribent: Anna-Karin Brandt