Bli medlem

Förutom medlemsavgiften är det viktigt att komma ihåg att funktionärshjälp behövs från dig till medlem för:

• Funktionärsinsats som kan bidra med inkomst till förenungen som kan variera från år till år, till exempel Klarälvsloppet.
  • Arbetsdagar vid klubbstugan
    En på våren och en på hösten
  • För triathlonsektionen

Det är tack vare denna funktionärshjälp som vi slipper sälja lotter/kakor/toapapper resten av året.

För vissa sektioner kan det förekomma träningsavgifter som tillkommer för vissa av våra träningsmöjligheter och dessa aviseras till medlemmarna i vår vanliga kommunikation via mail eller Facebook.

Hur blir jag medlem?

1. Fyll i dina personuppgifter i formuläret nedan. Är ni en familj så mata in varje familjemedlem för sig.
  2. Hitta din avgift enligt nedan och betala in till bankgiro.

Medlemsavgift (kalenderårsvis)

Medlemsavgiften skall betalas i januari eller då du blir ny medlem under året. Hur mycket som skall betalas beror på din ålder.

Ett familjemedlemskap innebär att man för en familj bara behöver betala för ett medlemskap vilket då omfattar alla i familjen. För de som blir medlemmar mycket sent på året används en rabatterad avgift för det året enligt information nedan.

• Stödmedlem: 50 kr
    Ger ett stöd till klubben men man kan inte ta del av förmåner.
  • Ungdom 100kr
    Till och med det år man fyller 20.
    Januari-November: 100kr
    December: 0kr

• Vuxen 300kr
    Januari-Oktober: 300kr
    November: 200kr
    December: 100kr

• Familjemedlemskap 500kr
    Omfattar alla i familjen.
    Januari-Oktober: 500kr
    November: 400kr
    December: 200kr

Betalning görs till Bankgiro 936-1593

Märk betalningen med "Medl.avg. <år> <namn> <personnummer> <sektion>" på inbetalningstalongen eller i Internetsbankens meddelandefält.
Sektionerna kan vara SkidLöp/Tri eller Fäkt.

Exempel:

Medl.avg. 2016 Johan Svensson xxxxxx-xxxx Löp/Tri

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter