Städdag 18 april klockan 11.00

13 APR 2015 12:22
Städdag ute vid klubbstugan nu på lördag den 18 april klockan 11.00. Städning av utemiljö och innemiljö står på agendan och vi ordnar lite tilltugg till detta. Vi hoppas att många kan komma och hjälpas åt!
  • Skapad: 13 APR 2015 12:22

Vi hoppas att en hel del människor har möjlighet att komma på vår städdag ute vid klubbstugan nu på lördag den 18 april.
På agendan står att städa utemiljön, dvs kratta kottar och göra fint, samt städa iordning inne i lokalen.
Det skall göras fint inför både marknad och sommarens bingo och loppis.

För er som inte har koll så är klubbstugan vår lilla röda stuga som ligger i skogsdungen vid Norra fältet, där bingon är på sommaren.

Tid: Lördag 18 april klockan 11.00
Plats: Klubbstugan vid Norra fältet

Vi skall se till att det bjuds på lite tilltugg också. Dryck och mat, som förhoppningsvis blir något lättare grillat.

Tag gärna med:

• Kratta
  • Sopkvast
  • Skottkärra

om ni har och har möjlighet att ta med.

Det är bättre med för många än för få både på arbetsverktyg och folk.
Blir vi många som arbetar som blir vi klara tidigare samt får mer tid över för häng vid grillen och trevliga samtal.

Skribent: Henrik Hjalmarsson

Våra arrangemang: