Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer Enfors Hossein Cup HT 2011 DT 2

Resultat från Hossein Cup deltävling 2

12 NOV 2011 16:49
Idag genomfördes deltävling två av höstens Hossein Cup - i de två yngre åldersgrupperna är det jämnt i täten. Den sista deltävlingen i december kommer att bli avgörande.
  • Skapad: 12 NOV 2011 16:49

Åldersgrupp 6 - 9 år

I åldersgruppen upp till 9 år ligger Viktor Magnusson överst med 6 poäng - han är den ende i denna åldersgrupp som har varit med i båda de första deltävlingarna, och har därför plockat hem många poäng. Men han delar sin förstaplats med Mio Johansson som genom en storslagen insats i dagens deltävling där han vann alla sina matcher tog tillräckligt med poäng för att lägga sig jämnsides med Viktor. Tätt efter Viktor och Mio ligger Joseph Daruvala och Marcus Berglund på delad tredje plats med 5 poäng.

 

Åldersgrupp 10 - 13 år

I nästa åldersgrupp, 10 - 13 år är det också jämnt. Filip Rülcker som vann dagens deltävling delar förstaplatsen med Elliot Ward, som vann den förra deltävlingen. De har 20 poäng vardera. På tredje platsen ligger Markus Eriksson med 17 poäng.

 

Åldersgrupp 14+ år

I den sista åldersgruppen, 14 år och uppåt, tycks Hans Pettersson ha en betryggande ledning på 15 poäng, före Dan Skogström med 11 och Christer Enfors med 10. Men inget är avgjort förrän den sista deltävlingen i december är avklarad.

 

Komplett resultatlista

De kompletta tävlingsresultaten finns under rubriken Tävlingsresultat i menyn till vänster.

 

 

Skribent: Christer Enfors

Sektionsledare

Jonas Eriksson
070-518 58 86
This is a mailto link

 

Wermlandscupen

Postadress:
I 2 IF
Henrik Hjalmarsson, Klöverudsvägen 19
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info