Medlemsförmåner

Som medlem har du ett antal förmåner, vilka vi listar här.

Rabatter

Rabatterbjudande för medlemmar finns från våra samarbetspartners. För mer information om vilka aktuella rabatter som finns besök vår sida med presentation av våra samarbetspartners.

Träningsmöjligheter

Träningsmöjligheter på klubbens fasta tider i till exempel Våxnäshallen för löpning och simning samt på Sundstabadet för simning. För mer information om träningsmöjligheterna läs här.

Subventionering av tävlingsavgifter

Subventionering av tävlingsavgifter görs från föreningens håll på vissa utvalda tävlingar som sektionsstyrelsen beslutar. Information om detta kommer varje år. Vanligtvis gäller det triathlontävlingarna i närområdet samt även vissa löplopp. Men som sagt kan detta variera från år till år.

Träningskläder

Vid olika tillfällen finns möjlighet att köpa träningskläder genom klubben. Dessa är till bra priser då de subventioneras av klubben till viss del och även kan ha dragit nytta av reklamintäkter.

Uppdaterad: 02 OKT 2019 21:59 Skribent: I 2 IF Triathlon

Specialelektronik