Nyfiken på triathlon?

Är du intresserad av triathlon? Vill du testa? Vill du veta lite mer?

I 2 IF hälsar dig hjärtligt välkommen – alla vi som tillsammans utgör I 2 IF har en gång suttit och tänkt att triathlon vore kul att testa - och vi vill gärna att fler tänker så och vågar ta steget från att fundera på det till att testa. Det är så otroligt varierande och stimulerande träning. Oavsett om du helt saknar idrottsbakgrund, är gammal elitsimmare eller tidigare hållit på med korpfotboll eller innebandy på hobbynivå, så skall vi göra vårt bästa för att du skall få en trevlig start i klubben. Vi välkomnar dig precis som du är!

Det sägs att vissa upplever att man måste vara någon slags elit för att köra triathlon – men, med risk för att ta bort lite av myten, det stämmer inte. Visst har vi några medlemmar på elitnivå – men de utgör knappast de stora flertalet av klubbens medlemmar. Vi är en härlig blandning av tjejer och killar i alla åldrar med i högsta grad varierande prestations- och ambitionsnivå. Vissa tränar väldigt lite, några tränar väldigt mycket och de flesta tränar precis lagom för just deras välbefinnande.

Det är en självklarhet – men tål att påpekas – alla är nybörjare när de börjar med en ny idrott.

Så – ta dig till en av våra träningar eller kontakta oss på This is a mailto link. Information om våra träningspass finns här på hemsidan och du kan även få information på vår Facebook-sida där medlemmar planerar spontanpass. Gör gärna ett inlägg om det är något du undrar eller vill ha med dig klubbkompisar när du ska ut och träna.

Barn- och ungdomsverksamhet

Är du intresserad av vår barn- och ungdomsverksamhet hittar du information på vår hemsida och du är även varmt välkommen att höra av dig till This is a mailto link för mer information. Vi tränar enligt Svenska Triathlonförbundets Tri4Fun-pedagogik som innebär att vi sätter träningsglädjen i fokus.

Uppdaterad: 28 SEP 2019 21:14 Skribent: I 2 IF Triathlon

Specialelektronik