Utrustning

I2 IF har en del gemensam utrustning som listas här nedan.

Cykeltransportväskor | Cykelställ | Undervattenskamera | Reklamskyltar | Beachflaggor

Cykeltransportväska

Klubben äger tre väskor (en i nytt skick och en i användbart skicka och en i dåligt skick) för cykeltransport och i takt med att vi ha blivit många medlemar finns det ett visst tryck efter att få tillgång till dessa väskor. Därför presenteras här en lista med uppbokningar av väskorna. Bokningsgrunden är att man inte skall boka upp en väska för länge i sträck och att man inte kan ha oändligt antal bokningar inskrivna åt gången (max 2 typ).
Vi hyrlånar i första hand ut väskorna som är i gott skick dvs 1 och 2. När fler behöver väskor aktiverar vi även de som är i dåligt skick då dess funktion är riktigt dålig.

Väska 1 och 3 av typen Hardcase märke Scicon

Denna väska är nyinköpt hösten 2016 och är i bäst skick,

Gå till webbtjänsten för att boka väska 1 >>

Gå till webbtjänsten för att boka väska 3 >>

Väska 2 av typ Hardcase märke Spectra

Denna väska är i bra skick och ganska nyligen inköpt. För denna väska utgår en avgift vid lån/hyra.
SpectreHardcase1 SpectreHardcase3 SpectreHardcase2 SpectreHardcase5 SpectreHardcase4 SpectreHardcase6

Gå till webbtjänsten för att boka väska 2 >>

Observera att hantering av väskan sker direkt mellan medlemmarna.

Cykelställ

Thule Outride

Klubben äger dessutom tre cykelställ för bil. Två är för montering på takräcke och en är för montering på dragkrog.

Observera att hantering av cykelställ sker direkt mellan medlemmarna.

Gå till webbtjänsten för att boka cykelställ >>

Undervattenskamera

Klubben har en undervattenskamera som är möjlig att låna. Det är en Panasonic HX-WA3 pistolgreppskamera. Medlemmar lånar kameran med eget ansvar för kamerans hälsa. Har du sönder kameran kan du bli ersättningsskyldig.

PanasonicHX_WA3

Reklamskyltar

Vi tog under 2012 fram två banderoller i riktigt presseningsmaterial som är möjligt att hänga upp. Vill du i något sammanhang göra reklam för klubben i samband med något evenemang eller liknande kontakta då Tommy Hagström för mer information om banderollerna.

Banderoll I2 IF Triathlon

I2 IF Flaggor

Klubben allmänt har 4 beachflaggor. Två med jordskruv och två med kryssfot.

beachflagga

Uppdaterad: 02 OKT 2019 21:25 Skribent: I 2 IF Triathlon