Simning Sundsta badhus

Klubbtider

Klubbens simtider hittar du här.

På dessa tider är det gratis för alla medlemmar att komma in på badhuset och simma.

Observera att ni skaffar ett nyckelband genom att kontakta receptionen och blir då avbockade mot en medlemslista som vi tillhandahållit. Har du nyligen blivit medlem kan det hända att du inte finns med på lista. Vanligtvis kan du då få ett låneband så länge som du säger att du är ny medlem. Meddela också gärna Henrik Hjalmarsson som kan se till att badhuset får reda på de senaste medlemmarna.

Fri simning

Vi får såklart simma fritt när som helst mot vanlig betalning. Klubben har inga rabatter på månads-/årskort. Ett tips är även att titta på medlemskap hos Actic gym som ligger i badhuset i vilket det ingår tillgång till motionssimningsdelen i badhuset.

Simhallen hittar ni Drottnings Kristinas väg 1 i Karlstad

Visa större karta